turist i tillvaron

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Tina - 26 maj 2011 17:53

Just nu sitter jag och vätskeladdar lite inför kvällens löpträning. Det är över 25 grader här så det lär behövas!


I mitten av september var jag ju på en löpträff med någon orienteringsklubb söder om Berlin, men jag gillade det inte riktigt, och sen drog terminen igång och det hände så mycket, och sen var det vinter och då var jag inte jättetaggad på löpning. Men nu har jag kommit igång med träningen igen och jag har framförallt insett hur mycket jag har saknat att träna med andra! Så nu har jag tagit tag i det där, och sedan mitten av april har jag tränat med Jelly Bears Berlin fem gånger, sjätte gången ikväll.


Jelly Bears Berlin är en löpargrupp som tillhör TU Berlin, men första gången jag var där sänkte jag medelåldern ganska rejält. De flesta som är med HAR VARIT studenter... nån gång... ibland för rätt länge sedan :P Men det är härlig stämning på träningarna och alla är trevliga! Jag får öva lite på min tyska och får sällskap i spåret. Så långa pass som jag springer med JBB skulle jag inte springa själv. Det enda dåliga är att de inte verkar så förtjusta i intervaller, men men, man kan ju inte få allt!


Jag har sjuk träningsvärk i rumpan från gymmet i tisdags, och så gjorde jag 200 knäböj i morse, så vi får se hur det går att springa ikväll...

Ovido - Quiz & Flashcards