turist i tillvaron

Alla inlägg den 15 september 2010

Av Tina - 15 september 2010 10:56

Förra veckan gjorde jag ju ett språktest inför språkkursen. Informationen jag fått var att gruppfördelningen skulle offentliggöras kl 9 på måndagen i ZEMSs lokaler (det är ZEMS som håller i kursen, central inriktning moderna språk, typ). Dom flesta grupperna skulle ju börja 10 samma dag. Varför dom inte kunde publicera listorna på internet istället förstår jag inte riktigt...

Hur som helst visade det sig att jag skulle börja först kl 14 på tisdagen. Ganska så segt. Vad skulle jag göra då resten av dagen? Jag åkte till ett shoppingcenter (som inte hade öppnat än, så jag fick vänta ett tag) och köpte några kollegieblock och Millenium-triologin på tyska!

Jag hade varit lite orolig för att jag hade hamnat i en för dålig grupp eftersom språktestet inte gick så bra för mig, men det visade sig att jag hade hamnat i den svåraste gruppen. Igår började undervisningen och vi är en väldigt stor grupp i ett väldigt litet klassrum utan luft. Rummet ligger på 7e våningen så det går inte att öppna fönstrena mer än bara en liten glipa... Läraren är bra iaf och flera av klasskompisarna verkar trevliga!

Så framöver kommer jag ha tyskalektion 14-17:30 varje dag. From nästa vecka kommer jag att vara ledig på fredagar. Det funkar, även om jag hellre hade haft undervisning på förmiddagarna.

Nu måste jag göra läxan från igår!


Ps. Förlåt för att jag har lagt upp så få bilder. Det kommer snart!

Ovido - Quiz & Flashcards